Firmapræsentation


 

Entreprenørfirmaet Sejer Pedersen A/S er et velkonsolideret firma, som har hjemsted i Vildbjerg ved Herning. Firmaet er startet af Sejer Pedersen i 1984, da han var 21 år. Han begyndte med at køre ud til egnens landmænd med sin marksprøjte, samt en traktor, han havde lånt af sin far. Sideløbende hermed arbejdede han som maskinfører på en lokal maskinstation.

Fra midten i 90'erne kom der efterhånden flere og flere opgaver af endelig entreprenørarbejde, så i 2005 besluttede Sejer Pedersen at sælge maskinstationsdelen fra og koncentrere sig om entreprenørdelen, hvilket så blev til det som man i dag kender som Sejer Pedersen A/S.

De primære arbejdsområder er:

  • Jord og kloakering
  • Belægningsarbejde
  • Nedbrydning og knusning
  • Vindmølleprojekter

Medarbejdere

Firmaet har en meget dygtig og erfaren medarbejderstab, hvoraf der er en meget lille udskiftning, og de beskæftiger pt. 42 medarbejdere indenfor de forskellige faggrupper.

Firmaets funktionærstab har god erfaring med byggepladsmodnings projekter både for private og offentlige bygherre. Den daglige ledelse af byggepladserne bliver varetaget af firmaets 5 projektleder, der har mange års baggrund i entreprenørbranchen, og firmaet råder derfor over en stor kilde af expertviden inden for feltet.

Kvalitetssikring

Ved Kvalitetssikring anvender Entreprenørfirmaet Sejer Pedersen egen KS-Håndbog, der sikres kvaliteten af det udførte arbejde.

Sikkerheds- og sundhedsmæssig forsvarlighed

Entreprenørfirmaet Sejer Pedersen A/S har udarbejdet en plan for sikkerhed og sundhed, en såkaldt (PSS).  Planen tager højde for sikkerheds- og sundhedsmæssige foranstaltninger under byggefasen, samt forhold til beboer udenfor pladsen ift. støv støj og lignende.

Håndtering af miljømæssige forhold

Entreprenørfirmaet Sejer Pedersen har erfaring med håndtering af miljømæssige forhold i form af forurenet jord i både miljøklasse 1,2 og 3.

Et af de større miljømæssige udfordringer, har været byggeprojektet House of Vestas, hvor der har været store forekomster af forurenet jord i alle miljøklasser. Forureningen har været behandlet i samarbejde med miljøtekniker og kørt til deponi ved Aarhus Havn.

Brug af eventuelle underentreprenør

Sejer Pedersen A/S gør brug af underentreprenør til fagområder vi ikke selv råder over, og det gør sig typisk gældende indenfor:

  • Gartnerentreprise
  • Asfaltentreprise
  • Andre, der ikke ligger inden for vores faggrupper.

Maskinpark

Firmaet råder over en større maskinpark med moderne og nye maskiner. Se mere under maskinpark.

 

Priser

Gazellevirksomhed

Årene fra 2011 til 2015 var kanone. Det gav også en belønning, da vi hos Sejer Pedersen A/S i 2015 fik en Børsens Gazellepris, for en vækst på 183%.

Nomineret til Årets Ejerleder

Sejer Pedersen var i 2016 med i kapløbet om prisen: "Årets Ejerleder 2016" i Region Vestjylland, for at være en af Danmarks dygtigste ejerledere. 

Årets IT-rollemodel 

Mester Tidende har sammen med Licitationen-Byggeriets Dagblad fundet frem til fem håndværks- og entreprenørvirksomheder i 2017, som har gjort en særlig målrettet indsats for at implementere effektive it-værktøjer – og som samtidig har haft succes med det. Der vandt Sejer Pedersen A/S byggeprocessen "Afslutning". Dommerpanelets udtagelse om Sejer Pedersen A/S: "Sejer Pedersen A/S udnytter it-værktøjerne til at holde tættere styr på sagerne. Med den tætte entrepriseopfølgning sikres, at der i dag sker færre fejl end for 3 år siden, og at flere sager overholder budgetterne". 

EY Entrepreneur Of The Year 2018

I 2018 blev vi nomineret til EY Entrepreneur Of The Year, Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, som er en hyldest til de kvinder og mænd, der opbygger og driver succesfulde, ekspanderende og dynamiske virksomheder. Vi deltog til kåringen i Region Midtjylland og nåede ikke videre derfra. Det var fedt at deltage og meget inspirererende at høre andre succesfulde virksomheder om deres passion og måden at ekspandere.