PCB-sanering


 

PCB er et stof der var udbredt i danske byggerier fra 1950’erne indtil slutningen af 1970’erne, hvor stoffet blev forbudt i Danmark. Siden da er PCB blevet klarificeret som et af de 12 farligste stoffer i verden, og netop derfor er det afgørende hurtigt at få det fjernet, så snart det er blevet konstateret både for de mennesker der bor i den konkrete bygning og for miljøet. PCB forekommer oftest i gamle byggematerialer herunder fuger og vinduer.

Medarbejderne i Entreprenørfirmaet Sejer Pedersen A/S specialuddanelser inden for nedrivning af PCB. Da PCB er et af verdens farligste stoffer er det afgørende for os, at vi altid anvender det nyeste udstyr på markedet både af hensyn til vores kunder og ikke mindst vores medarbejdere samt miljøet. Derfor anvender vi hos Sejer Pedersen A/S et unik specialudviklet kultifilter til PCB-saneringen, der forhindrer spredningen af skadelige PCB gifte til omgivelserne. Dette filter er det eneste af sin slags på markedet, der dokumenteret opsamler alle farlige PCB gasser. Vi holder os løbende opdateret med brug af specialværktøjet til nedrivning af PCB, hvor vi opstiller skifterum med bad og udluftning til, for at afgrænse arbejdspladsen så meget som muligt.

Derved kan vi lave kvalitetssikring af det udførte nedrivnings-, sanerings- og bortskaffelsesarbejde. Vores medarbejder kan endvidere træffe nødvendige foranstaltninger ved transport og bortskaffelse af farligt affald og kommunale reningslinjer for farligt affald.