Søg uopfordret

Danmark bygger, og det kan vi mærke hos Sejer Pedersen A/S.

Efterspørgslen på vores dygtige rørlæggere og maskinførere er enorm, og derfor har vi brug for nye kolleger. Af den slags, der har hænderne skruet rigtigt på.

Giv os et kald

Vi er ikke så formelle, så er du interesseret i en nærmere samtale, så tag kontakt til vores projektchef, Helge Vestergaard på 2080 9604.

Hos Sejer søger vi løbende, så tøv ikke!

Vi søger medarbejdere med holdninger

Vi er en virksomhed i vækst, og vores vigtigste aktiv er vores medarbejdere. Vores fag er hverken nyt eller smart, men det er afgørende for at sikre Danmarks fundament, og vi arbejder hele tiden mod at udvikle os som en moderne virksomhed. Derfor har vi brug for folk, der tænker på samme måde.

Vi vil derfor ikke trætte dig med at skrive, at vi forventer, at du kan møde til tiden og den slags - det giver i vores verden sig selv. Vi forventer derimod, at du er dygtig, og at din faglige stolthed betyder, at du har lyst til at tage et ansvar.

At arbejde hos Sejer Pedersen A/S betyder ikke, at man bare møder op og gør, hvad der bliver sagt. Vi vil have medarbejdere, der ser sig selv som entreprenører. Medarbejdere med holdninger, og medarbejdere, der sætter en ære i at løse opgaverne på den rigtige måde.

Sejer Pedersen er kendetegnet ved, at

  • vi ser udfordringer frem for problemer
  • vi løfter i flok
  • vi har en flad organisation
  • vi har en moderne tilgang til entreprenør-branchen og benytter de nyeste teknologier til at løse opgaverne
  • vi sætter kunderne i højsædet og leverer ydelser, der gør, at de har lyst til at arbejde sammen med os igen

Vi kan tilbyde et job med

  • faglige udfordringer
  • masser af ansvar
  • stærkt sammenhold på tværs af virksomheden
  • løn efter kvalifikationer 

Sådan søger du

Vi er ikke så formelle, så er du interesseret i en nærmere samtale, så tag kontakt til vores projektchef, Helge Vestergaard på 2080 9604.

Hos Sejer søger vi løbende, så tøv ikke!

 

Praktik og lære

Skal du være vores næste anlægsstrukturlærling?

Sejer vægter uddannelse meget højt. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er veluddannede, da det sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen.

I Sejer Pedersen laver vi alt indenfor jordarbejde i forbindelse med for eksempel store vindmøllefundamenter, boligbyggerier eller kunstgræsbaner. Er du i tvivl om Sejer er det rette, så læs nærmere om vores referencer her

Vil du binde Danmark bedre sammen og sørge for at alt gemt under jorden er som det skal være?

Så kontakt vores projektchef, Helge på 20809604 eller på mail helge@sejerpedersen.dk.

Er du studerende og skal i praktik?

Ved Sejer Pedersen søger vi løbende konstruktør- og ingeniørstuderende. Er du klar til at gå et par trin op på læringskurven og gerne vil udfordre dig selv, så er vi hos Sejer altid klar til at give dig de rette redskaber til at lære dig alt, hvad vi ved.

Du vil indgå et samarbejde med en af de andre projektledere på kontoret som vil være din mentor under praktikforløbet. Om du vil styre en produktion ude på pladsen eller prøve kræfter med tilbudsafdelingen, så står vi klar til at hjælpe og udfordre dig.

keyboard_arrow_up