Hvem er vi?

Bliv klogere på Sejer Pedersen A/S

Over 30 års erfaring med komplekse byggeprojekter er din garanti for sikkerhed og kvalitet.

Samarbejd med et af landets førende entreprenørfirmaer

Siden Sejer Pedersen A/S blev grundlagt i 1986, har vi arbejdet os op til at være en af Danmarks førende og mest professionelle entreprenører (ud fra størrelse). Vi håndterer hele paletten af entreprenørydelser: Jordarbejde, kloakering, belægningsarbejde, vindmøllearbejde, beton, nedbrydning og meget mere. 

Og jo mere kompleks opgaven er, jo bedre er vi til at løse den. Vi er vant til at arbejde med og løse opgaver for både små og store virksomheder, offentlige institutioner og energiselskaber.

Det sidste nye inden for tekniske løsninger

Som entreprenørfirma er adgang til den nyeste teknologi et must, hvis man vil følge med udviklingen. Derfor står investeringer i nye tekniske løsninger højt på vores prioriteringsliste.  

På alle maskiner større end 10 tons er der monteret et moderne laserstyret udgravningsudstyr, og otte af vores maskiner er desuden udstyret med det nyeste GPS-koordinerede gravesystem. Derudover råder vi også over totalstationer og laserniveauelleringsystemer.

 

Se maskinpark

130

medarbejdere

+1000

projekter

+150

Entreprenør maskiner

40

års erfaring

Medarbejderne er vores største styrke

Vi er 130 kompetente medarbejdere fordelt på anlægsstruktører, håndværkerer, ingeniører, projektledere, bygningskonstruktører og administrativt personale, der alle brænder for at hjælpe dig i mål med dit projekt.

Hos os bliver medarbejderne (heldigvis) hængende i lang tid. Det giver ro og erfaring – og i sidste ende et bedre resultat for dig. Vi sørger for løbende at supplere vores medarbejderes erfaring med ny viden gennem uddannelse. Det sikrer, at vi hele tiden udvikler os fagligt.

Kan du se dig selv her?

Vi har masser af erfaring fra komplekse byggeopgaver i hele landet. Måske dit projekt skal være det næste?

Vi løser opgaver i hele landet

Selvom vi har fødderne solidt plantet i den jyske muld, løser vi opgaver over hele landet. Det er ikke vigtigt for os, hvor dit projekt er placeret. Det vigtige er den konkrete opgave, og hvordan vi kan løse den. Derfor står vi altid klar til at høre fra dig. Uanset, om du befinder dig i Valby, Vejle, Vildbjerg eller et helt fjerde sted.  

 

Priser og nomineringer

Igennem tiden har Sejer Pedersen været nomineret eller fået tildelt priser, hvilket vi er meget stolte over. Bedrifter, der fortæller, hvor godt vi gør vores arbejde

Læs mere

Fortæl os om dit projekt

Så fortæller vi dig, hvordan du bedst kommer i mål.

 

keyboard_arrow_up