Job og karriere

Vi investerer i mennesker – det styrker holdet og giver medarbejder med de rette kompetencer.

Hos Sejer Pedersen prioriterer og følger vi omverdens udvikling, så vi kan være med, hvor det er sjovt. Vi er løsningsorienteret og jo mere komplekse byggerier er, desto bedre. Vores fag er hverken nyt eller smart, men det er afgørende for at sikre Danmarks fremtidige fundament, at vores kollegaer tænker på samme måde.

Lige nu søger vi:

Rørlægger

 

 

122

medarbejdere

5

års anciennitet

+80

entreprenørmaskiner

100%

god arbejdsplads

Hvorfor os?

Vi er en mellemstor jordentreprenør, som gerne vil bokse med de tunge drenge. Vi sætter kunderne i højsædet og leverer ydelserne, der gør, at de vil arbejde sammen med os igen. Det vil de, fordi vi har et stærkt sammenhold på tværs af virksomheden, og fordi vi ser løsningen frem for problemet.

Læs mere om os her

Danmark har vokseværk. og vi har brug for dig.

Vi elsker vores medarbejdere og de kan lide at være her. Ordretilgangen stiger og der er flere gravemaskiner der skal snore rundt.
Skal du være det næste medlem på holdet?

Mød en Anlægsstruktør

"

Den almindelige arbejdsdag for mig er med varierende arbejdsopgaver. Det bedste for mig, er den måde Sejer Pedersen kører tingende på - der er meget ansvar lagt ud på os ansatte, hvis vi vil have det.

F.eks. typisk det der med at sætte sig ned og sætte sig ind i tingene - gå tegninger efter, er der fejl; kan vi selv fikse eller skal vi have fat i bygherren? Desuden har jeg også kontakten med de andre håndværkere på pladsen.

"

 
 

Christian, 27 år

Mød en maskinfører

"

At arbejde ved Sejer Pedersen A/S giver et stort ansvar og kræver præcision. Jeg blev ansat i virksomheden tilbage i april 2010 og har siden da gravet mange kubikmeter til både vindmølleveje og fundamentet. 

En typisk dag som maskinfører er meget varierende, men hvor jeg hovedsageligt kører på vindmølleprojekter. Jeg kan godt lide det vækslende på vindmølleprojekterne rundt i landet og jeg har det fint med om det i øst eller i vest. Jeg har i mange år kørt 4 dags-uge, hvor det er hyggeligt at spise med kollegaerne på den lokale kro. 

Noget særligt ved Sejer Pedersen er sammenholdet og det gode kollegial. Selvom vi er spredt rundt i landet mødes vi stadig og hygger os.

"


Bjarne, 56 år

Mød en konstruktørpraktikant

"

Det gode ved at være i prakt ude ved Sejer Pedersen er, at man bliver involveret i projekterne fra start til slut, hvor man får indsigt i alle aspekter i en projektleders arbejde. Sejer Pedersen er en virksomhed i rivende udvikling og det at være med til at have en finger på pulsen giver en blod på tanden. Der er en flad organistation og det kan mærkes på jargonen fra håndmand til direktøren. 

En dag som praktikant kan f.eks. være: Deltagelse i byggemøder, opfølgning på byggesager, sikre os, at vi får penge for det vi laver, indhente priser ved underentreprenør og leverandør og vigtigst af alt, at prøve kræfter med styringen af en egenproduktion og sikre, at gravemaskinerne snurre rundt. 

Vil du høre mere om mit praktikforløb, så giv mig et kald på 21 67 68 62

"

Flemming, 28 år

Vil du med på holdet?

Hos Sejer Pedersen ansætter vi hele tiden kompetente medarbejder – så skal du være med til at bygge komplekse byggerier, så tøv ikke.

Se ledige stillinger

 

Søg uopfordret hos Sejer Pedersen

Vi kan altid bruge nye engagerede kollegaer, som har egenskaben til at være et skridt foran. Om du er nyuddannet og eller har benene plantet solidt i entreprenørbranchen så tøv ikke.

Søger du job på en af vores pladser som fx håndmand eller maskinfører?

Send os din uopfordrede ansøgning

Praktik og lære

Skal du være vores næste anlægsstrukturlærling?

Sejer vægter uddannelse meget højt. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er veluddannede, da det sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen.

I Sejer Pedersen laver vi alt indenfor jordarbejde i forbindelse med for eksempel store vindmøllefundamenter, boligbyggerier eller kunstgræsbaner. Er du i tvivl om Sejer er det rette, så læs nærmere om vores referencer her

Vil du binde Danmark bedre sammen og sørge for at alt gemt under jorden er som det skal være?

Så kontakt vores projektchef, Helge på 20809604 eller på mail helge@sejerpedersen.dk.

Er du studerende og skal i praktik?

Ved Sejer Pedersen søger vi løbende konstruktør- og ingeniørstuderende. Er du klar til at gå et par trin op på læringskurven og gerne vil udfordre dig selv, så er vi hos Sejer altid klar til at give dig de rette redskaber til at lære dig alt, hvad vi ved.

Du vil indgå et samarbejde med en af de andre projektledere på kontoret som vil være din mentor under praktikforløbet. Om du vil styre en produktion ude på pladsen eller prøve kræfter med tilbudsafdelingen, så står vi klar til at hjælpe og udfordre dig.

keyboard_arrow_up