Anerkendelser

Igennem tiden har Sejer Pedersen været nomineret eller fået tildelt priser, hvilket vi er meget stolte over. Bedrifter, der fortæller, hvor godt vi gør vores arbejde.

Børsen Gazelle 2020

Sejer Pedersen var blandt de 1885 virksomheder som de seneste 4 regnskabsår har formået at minimum fordoble bundlinjen. Det beviser igen, at hårdt arbejde betaler sig.

Vi er utrolig stolte over anerkendelsen samt vores hårdtarbejdende medarbejderstab, der dagligt gør en mærkværdig indsats. Mere præcist blev vi nr. 683 på gazellelisten med en vækst på 188%

EY Entrepreneur Of The Year 2019

Igen i år er vi blevet nomineret til EY Entrepreneuer Of The Year.
En pris vi er meget stolte over.

EY skiver følgende:

Tillykke til Entreprenørfirmaet Sejer Pedersen A/S i Vildbjerg, der for 2. år i træk er blandt de nominerede til EY Entrepreneur Of The Year i Midtjylland.

Hos Entreprenørfirmaet Sejer Pedersen A/S har de skovlen langt nede i mulden – de 45 medarbejdere er nemlig specialiserede i områder som kloak, jord, GPS-håndtering og miljøsanering. Firmaet løser opgaver og har projekter i hele Danmark og vægter kvalitet, faglighed, service og fleksibilitet højt.

Tak til stifter og ejer Sejer Pedersen for et godt interview.

"

Læs mere om konkurrencen her

EY Entrepreneur Of The Year 2018

I 2018 blev vi nomineret til EY Entrepreneur Of The Year, Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, som er en hyldest til de kvinder og mænd, der opbygger og driver succesfulde, ekspanderende og dynamiske virksomheder. Vi deltog til kåringen i Region Midtjylland og nåede ikke videre derfra. Det var fedt at deltage og meget inspirererende at høre andre succesfulde virksomheder om deres passion og måden at ekspandere. 

Trippel A gennem 5 år

Vi er én af 3182 virksomheder, der i 2018 modtog AAA sølv-diplomet. Inden for branchen "anden bygge- og anlægsvirksomhed", som kræver specialisering af virksomheden er Sejer Pedersen én ud af 26 virksomheder med samme rating

Årets IT-rollemodel 2017

Mester Tidende har sammen med Licitationen-Byggeriets Dagblad fundet frem til fem håndværks- og entreprenørvirksomheder i 2017, som har gjort en særlig målrettet indsats for at implementere effektive it-værktøjer – og som samtidig har haft succes med det. Der vandt Sejer Pedersen A/S byggeprocessen "Afslutning". Dommerpanelets udtagelse om Sejer Pedersen A/S: "Sejer Pedersen A/S udnytter it-værktøjerne til at holde tættere styr på sagerne. Med den tætte entrepriseopfølgning sikres, at der i dag sker færre fejl end for 3 år siden, og at flere sager overholder budgetterne". Læs mere her

Årets Ejerleder

Sejer Pedersen var i 2016 med i kapløbet om prisen: "Årets Ejerleder 2016" i Region Vestjylland, for at være en af Danmarks dygtigste ejerledere.

Børsen Gazelle 2015

Årene fra 2011 til 2015 var kanone. I Takt med en større ordrebeholdning, gode ansatte samt samarbejdspartner lykkedes det at vækste med 183%, hvilket gjorde, at vi blev kontaktet af Børsen. Helge og Sejer deltog til prisuddelingen ved Århus. 

Har du lyst til at vide mere?

 

keyboard_arrow_up